Lunaticradio.com Message Board Forum Index
Author Message

<  PROMOTE / SUPPORT THE SHOW  ~  meest urgente onderwerpen van dit jaar zullen blij

yaya2017
Posted: Fri Jul 12, 2019 2:56 am Reply with quote
Lunatic Joined: 02 May 2018 Posts: 348 Location: shanghai
t handelsbeleid tussen de VS en China tot nieuwe sociale bewegingen waren er veel Nike Air Max 2017 Dámské zaken die de sector in 2018 be?nvloedden. En veel hiervan nemen dit jaar nog meer toe. "Ik zie dat innovatie en verstoring door kleine, opkomende merken nog steeds een belangrijke retailtrend Nike Air Max 720 Femme zijn . Klanten hebben een groeiende behoefte aan nieuwheid en zijn altijd op zoek naar het nieuwe 'hete' merk. Ik stel me ook voor dat steeds meer merken zich committeren aan duurzaamheid. Met www.palmyreroigt.fr betrekking tot schoenen, schoenen gaan terug naar meer een aanvulling op de outfit en niet overweldigend. Nike Air Max 90 Dámské Denk aan naakt sandalen of ogenschijnlijk minimale pompen. De nadruk ligt op details, vooral op de hiel. "Niemand kan de handelsproblemen in de Verenigde Staten en China negeren. Adidas NMD Mujer De vraag is hoe we er naartoe gaan en wat het betekent Nike Air Presto Mujer voor onze branche. We zullen harder moeten werken aan meer diversificatie van de productie binnen onze fabriek en op zoek Nike Air Max 270 Mujer gaan naar andere innovatieve werkwijzen om de beste prijs / waarde voor de Nike Air Max 270 Mujerconsument te brengen. "

Hier praat FN met de oprichters, CEO's en ontwerpers achter veel van de grootste bedrijven Adidas Superstar Womens in het bedrijf over wat zij denken dat dit de meest urgente onderwerpen van dit jaar zullen blijven. Dit is een niveau van onzekerheid cre?ren voor onze sector, maar het grootste probleem van Adidas ZX 850 Damen het komende jaar en daarna blijft het veranderende winkellandschap. Digitaal zakendoen blijft groeien en omdat Nike Roshe Run Womens merken direct-naar-consument zijn gegaan, heeft dit uitdagingen gecre?erd voor traditionele retailers. Maar brick-and-mortar is nog steeds van levensbelang, met name in schoenen, Nike Roshe Run Mujer en DSW werkt aan het cre?ren van onderscheidende diensten en ervaringen die de klant een onweerstaanbare reden bieden om te bezoeken, waardoor emotionele loyaliteit ontstaat. "" We gaan merken van luxe merken zien beginnen - Onderzoek het digitale Adidas ZX Flux Donne landschap en draai van een model dat eenmaal op het product is gericht naar een product dat centraal staat bij de Nike Air Max 2017 Damen consument. "

"Wat 2019 het meest zal bepalen, is de snelheid van verstoring en het tempo van onze consumenten - ze gaan sneller en sneller. Als retailers, als zakenmensen, moeten we hen Nike Air Presto Dames bijhouden. "Hoewel het wereldwijde handelsbeleid waarschijnlijk veel van de krantenkoppen zal halen, is de voortdurende Nike Air Presto Damen transformatie van de consument en de digitale marktplaats een van de grootste problemen die onze sector zal treffen. Merkeigenaars en retailers moeten blijven investeren in de Adidas Superstar Womens tools, het talent en de skillsets om effectief verbinding te maken met de consument. Deze 'nieuwe normale' omgeving verspreidt zich naar de wereldwijde consument in vrijwel alle Nike Air Max 720 Femme markten, en wereldwijde merken zullen alert moeten zijn en klaar www.alberttross.de om te profiteren van deze evolutie. "
View user's profile Send private message  

Display posts from previous:  

All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

click here
Protected by Anti-Spam ACP